Geniet van een unieke Kerst in Antwerpen!

Boek je hotels in Antwerpen makkelijk, voordelig en snel, met BoekUwHotel.nl!

Er al eens aan gedacht om dit jaar Kerst in Antwerpen te vieren, in de grootste en meest bruisende stad in Vlaanderen? Zo rond eind de maand december wordt Antwerpen omgetoverd tot één groot Kerst-paradijs, met overal in de stad eindejaarsevenementen en gezellige Kerstmarkten. Zo kun je tijdens Kerst in Antwerpen terecht op de ijspiste op het Steenplein met zicht op de Schelde, koopjes doen langs de vele gezellig opgesmukte winkelstraten, je tegoed doen aan de geneugten van de kerstmarkten in Antwerpen of genieten van het spektakel van het eindejaarsvuurwerk in Antwerpen. Geniet ook van super kerstarrangementen met BoekUwHotel.nl of vier ook oudejaarsavond in Antwerpen!

Kerst in Antwerpen: Praktische informatie

Kom logeren in Antwerpen tijdens Kerst en vier de gezelligste tijd van het jaar in de grootste Vlaamse Kerststad!

Wanneer: jaarlijks op 25 en 26 december
Waar: meerdere locaties in Antwerpen
Parkeren: voldoende parkeergelegenheid in Antwerpen. Tweede Kerstdag wel aangeraden met de trein te komen, nogal druk in Antwerpen rond deze dagen.
• Op de website www.kerstinantwerpen.nl kom je alles te weten over Kerst in Antwerpen, de Kerstdagen, winkelen, koopzondagen en koopavonden tijdens en rondom Kerst in Antwerpen, enz..
• Voor overnachtingsmogelijkheden in Antwerpen, surf naar BoekUwHotel.nl en boek voordelig je hotel in Antwerpen!

Kerst in Antwerpen: Bezoek de Kerstmarkten

Het is al vaak gezegd maar een aanrader van formaat tijdens Kerst in Antwerpen zijn natuurlijk de kerstmarkten, op diverse plaatsen in de stad., een van de grootste kerstmarkten van het land, met talloze gezellige eet-, drink- en shopstandjes en natuurlijk de schaatsbaan voor de kids. Heel het stadscentrum wordt tijdens Kerst in Antwerpen omgetoverd tot één grote kerstmarkt met allemaal gezellige marktkraampjes vol met leuke kerstspulletjes, afgewisseld met stalletjes waar je van een heerlijk glaasje glühwein of lekkere hapjes kunt genieten. Hieronder een leuk filmpje over Kerst in Antwerpen:

___________________________________________________________________________

Op zoek naar een hotel voor tijdens Kerst in Antwerpen? Surf naar BoekUwHotel.nl, dat is makkelijk, voordelig én snel! Ergens anders Kerst vieren? Wat dacht je van Kerst in Brugge, Kerst in Antwerpen, Kerst in Brussel of Kerst in Londen?

___________________________________________________________________________