Europees JeugdfilmfestivalHet Europees Jeugdfilmfestival, kortweg Jeff, biedt ook dit jaar een schitterende selectie van nooit eerder in Vlaanderen vertoonde langspeel- en kortfilms die door een professionele jury, twee kinderjury’s en het publiek wordt beoordeeld. Unieke vertoningen uit heel Europa speciaal geselecteerd voor het Jeugdfilmfestivalpubliek.

De 24e editie van het Europees Jeugdfilmfestival staat helemaal in het teken van muziek en geluid. Het Jeugdfilmfestival laat geweldige films zien waar muziek de boventoon voert. Installaties waar muziek in zit. Speciale masterclasses die als muziek in de oren klinken.

Twee avant-premières openen en sluiten deze editie. Filmfeestjes met biorecepties, een heus Labo en extra verrassingen tijdens de opening.

Na de film zelf aan de slag gaan? Op het Jeugdfilmfestival hebben ze niet liever! Maak een videoclip, geluidsband, animatiefilm of leer de kneepjes van het vak van een echte DJ of regisseur. Tijdens Studio Creatie op vrijdag worden foto’s en filmpjes getoond van de workshops en kan iedereen meegenieten van de diverse creaties.

Praktische informatie Jeugdfilmfestival 2012

Wanneer: Krokusvakantie 2012 = van zaterdag 18 februari t.e.m. zondag 26 februari 2012
Waar: Brugge (Cinema Lumière & Cinema Liberty) /// Antwerpen (Cinema Zuid)
Programma: www.jeugdfilmfestival.be

Tickets Jeugdfilmfestival 2012

Tickets zijn telkens 30 minuten voor aanvang van de film te koop aan de festivalkassa. Niet-afgehaalde, gereserveerde tickets worden 15 minuten vóór een uitverkochte voorstelling doorverkocht. Op de website kun je nagaan of een film of workshop volzet is. Vergeetje boterhammen en je drankje niet voor ‘s middags als de workshop een hele dag duurt.

Op zoek naar overnachtingsmogelijkheden in Brugge of Antwerpen voor tijdens het Jeugdfilmfestival? Kijk op BoekUwHotel.nl voor de beste aanbiedingen voor hotels in Brugge en hotels in Antwerpen!

jeugdfilmfestival brugge antwerpen 2012