Op zoek naar hotels op de zeedijk in Oostende?

Boek je hotels in Oostende makkelijk, voordelig en snel, met BoekUwHotel.nl!

Wie wil nu niet eens gezellig ontwaken met een uitzicht op de zee. Jammergenoeg zijn er echt weinig hotels die dit in hun omschrijving kunnen plaatsen. In de badstad Oostende zijn er slechts 2 hotels die hierop aanspraak kunnen maken. De extra charme die men geniet als men verblijft op de dijk zelf is natuurlijk ook een prijskaartje waard.

De zeedijk hotels in Oostende zijn het bekende Thermae Palace en het Andromeda Hotel en Thalassa.

Leuke hotels in Oostende op de zeedijk:

Hotel Thermae Palace:

Het meest luxeuze hotel van de 2 is veruit het Hotel Thermae Palace dat eigenlijk aan de zeedijk is gelegen. Dit grote hotel is een absolute aanrader als men op de zeedijk wenst te verblijven. Het hotel beschikt over een heerlijk restaurant waar men zowel als hotelgast als gewoon bezoeker kan blijven lunchen en dineren. Het hotel is het grootste hotel in Oostende en dus gaan er jaarlijks heel wat symposiums en seminaries door.

Andromeda Hotel en Thalassa:

Dit hotel is gelegen naast het Casino van Oostende en geniet dus van zijn ideale locatie in het centrum van de stad en ook nog eens op de zeedijk van Oostende. MAAR: let erop het Andromeda Hotel en Thalassa heeft slechts enkele kamers met werkelijk zeezicht, alleen de junior suites hebben het gewenste zicht op de zee en hieraan hangt natuurlijk het hogere prijskaartje aan vast.

Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar het hotel Thermae Palace maar dit is jammergenoeg ook het duurste van de 2 hotels.

=> Bekijk deze 2 hotels Oostende Zeedijk en vergelijk zelf. Het volledig aanbod hotels in Oostende met zeezicht bevat zeker een hotel naar jouw smaak en budget. Geniet keer op keer van een hotel aanbieding in Oostende, de Koningin van de Belgische badsteden.