Weersverwachting Londen

Weersverwachting Londen: regen of zonneschijn?


weersverwachting londenJe vertrekt binnenkort op citytrip Londen en wil weten of het daar zonnig zal zijn of dat integendeel de regen met bakken uit de lucht zal vallen? Kijk dan hieronder voor de handigste websites voor een betrouwbare weersverwachting Londen:

• Weersverwachting Londen op site 1
• Weersverwachting Londen op site 2
• Weersverwachting Londen op site 3

Weersverwachting Londen: enkele tips bij zon

Nu je de weersverwachting Londen hebt bekeken en gezien hebt dat het zomers heerlijk wordt, kun je misschien al eens kijken waar je zult overnachten en welke dingen in Londen je zoal kunt gaan zien of doen:

- Bezienswaardigheden in Londen
- Musea in Londen
- Winkelen in Londen
- Kerst in Londen
- Hotels in Londen

Weersverwachting Londen: enkele tips bij regen

weersverwachting londenNet nu je een bezoekje aan de meest pittige hoofdsteden ter wereld hebt uitgestippeld, zie je dat de weersverwachting Londen niet zo rooskleurig is. Helemaal niet getreurd! Ook als het water met bakken uit de lucht komt gevallen – wat het in Londen wel vaker doet – zul je je in de Britse hoofdstad zeker niet vervelen! Zo zijn er altijd de vaak razend interessante musea in Londen (British Museum, Tate Modern, National Gallery, etc.), kun je gezellig tafelen in een van de  vele heerlijke restaurants in Londen, of simpelweg genieten van de ontspanningsmogelijkheden in je hotel in Londen. Ook is er het hele jaar door wel ergens een leuk event, optreden of tentoonstelling in Londen die je kunt meepikken als de zon het laat afweten.  Naar Londen kom je eigenlijk niet voor het weer! Minder leuke weersverwachting Londen of niet, liters regen of volle zon: een weekendje Londen is áltijd een aanrader!

No comments yet.
No trackbacks yet.