Londen

Weekendje naar Londen: boordevol leuks!

Boek je hotels in Londen makkelijk, voordelig en snel met BoekUwHotel.nl!

Wie een weekendje Londen plant, komt nooit bedrogen uit: Londen is zonder overdrijven één van de meest boeiende en populairste steden ter wereld. Een weekendje Londen prijkt dan ook niet te verwonderen bovenaan op het citytrip-lijstje van mensen van over de hele wereld. Toeristen of zakenlui komen naar Londen afgezakt om er zich tegoed te doen aan het uitgebreide aanbod aan culturele, architecturale en andere toeristische troeven die deze bruisende hoofdstad kent. Veel moeite kost het immers niet om een weekendje Londen vol te stouwen met culturele, historische, architecturale en andere bezienswaardigheden, met een lekker dagje luieren in een van de grote stadsparken, met een gezellig etentje op restaurant of een ‘pint of lager’ (halve liter!) in een typische Londense pub.

Weekendje Londen: goed gevuld!

Laat je leiden door de vele tips en interessante toeristische info hier op BoekUwHotel en vertrek optimaal voorbereid voor je weekendje Londen:

- Weersverwachting Londen
- Hotels in Londen
- Winkelen in Londen
- Bezienswaardigheden in Londen
- Musea in Londen
- Kerst in Londen

Weekendje Londen: voordeliger dan ooit

Een weekendje Londen zal hoe je het ook draait of keer volgestouwd zitten met toeristisch plezier. Bovendien hoef je – in tegenstelling tot wat nog altijd de gangbare mening is – niet per se veel geld uit te geven om een leuke tijd te beleven. Zo kun je in maar liefst dertien van de beste musea in Londen (waaronder het Tate Modern, National Gallery, British Museum, …) gratis binnen! Een niet te missen aandrader dus voor wie z’n weekendje Londen nog meer de culturele hoogtes wil injagen!

Elders dan een weekendje Londen:

- Weekendje Brugge
- Weekendje Berlijn
- Weekendje Barcelona
- Weekendje Gent
- Weekendje Parijs

No comments yet.
No trackbacks yet.