Op zoek naar goedkope hotels in centrum Oostende?

Boek je hotels in Oostende makkelijk, voordelig en snel, met BoekUwHotel.nl!

Oostende, de koningin der badsteden, is als Belgisch bekendste badstad een absolute super topbestemming aan de kust. Oostende heeft niet enkel zon, zee en de bekende jachthaven ook op cultureel vlak heeft Oostende heel wat in huis. Zo vinden er tal van evenementen en attracties jaarlijks hun doorgang in Oostende.

Leuke tips voor goedkope hotels in Oostende

Oostende is een stad die het volledige jaar druk bezocht wordt wat zich niet vertaald in dure hotels, er zijn namelijk tal van goedkope hotels in Oostende. Oostende heeft echt een selectie uitzonderlijk goedkope hotels in vergelijking met de andere Belgische kustbestemmingen. Wij stellen ze graag aan u voor:

Goedkoop Hotel Oostende: Hotel Royal Astrid

Het welbekende 3-sterren hotel Royal Astrid in Oostende is gelegen op slechts 50m van het mooie strand van Oostende. Na een warm onthaal aan onze receptie, die 24 uur per dag bemand is, kunt u zich in één van de 119 comfortabele hotelkamers installeren. Elke ochtend biedt Hotel Royal Astrid u een overheerlijk en leuk begin van de dag met een voortreffelijk continentaal ontbijtbuffet. Hotel Royal Astrid heeft altijd bijzonder lage prijzen voor de hoeveelheid aan extra’s waar men kan van genieten.

Goedkoop Hotel Oostende: Hotel du Parc

Eersteklas 3-sterren hotel op 100 meter van het strand, de winkelwandelstraten van Oostende en de voornaamste bezienswaardigheden van de badstad. Geniet van een uitgebreid, heerlijk ontbijtbuffet met zicht op het mooiste, bloemrijk pleintje van Oostende in hotel du Parc. Het goedkope Hotel Du Parc is te centraal gelegen voor de aangeboden prijs. Absoluut een bezoekje waard.