Op zoek naar goedkope hotels in hartje Amsterdam?

Boek je hotels in Amsterdam goedkoop, veilig en snel met BoekUwHotel.nl!

Je zou graag goedkoop logeren op hotel in Amsterdam centrum? Geen probleem, BoekUwHotel.nl is de makkelijkste manier om goedkope hotels in Amsterdam te vinden, met de allerbeste aanbiedingen. Hieronder laten we je alvast kennismaken met enkele van de beste goedkope hotels in Amsterdam.

Enkele leuke goedkope hotels in Amsterdam

Hotel Alexander - goedkope hotels in Amsterdam

Hotel Alexander is een comfortabel 3-sterren hotel, gunstig gelegen tussen het Vondelpark en het levendige Leidseplein. De groene omgeving biedt rust en ontspanning, maar er zijn uitstekende uitvalswegen naar het centrum. Het Leidseplein is omringd met gezellige restaurants, cafés en bars waar altijd wat te doen is. Alle kamers in Hotel Alexander beschikken over badkamer met douche & toilet, telefoon, radio en internetfaciliteiten. De medewerkers van hotel Alexander geven u graag tips omtrent bezienswaardigheden in de stad en stadskaarten kunnen worden verkregen bij de receptie. Let op: Bij creditcard betalingen wordt een toeslag van 4% gerekend. Een van de leukste goedkope hotels in Amsterdam.

Hotel Plantage - goedkope hotels in Amsterdam

Hotel Plantage is een klein 2 sterren hotel in Amsterdam, een van de goedkope hotels in Amsterdam, met bijzonder confortabel ingerichte kamers aan budgetvriendelijke prijzen, in een prachtige groene omgeving in het oude centrum van Amsterdam. Oorspronkelijk ontworpen in de 17de eeuw als een zogenaamde tuin “Plantage”. Amper een paar minuten stappen van het Centraal Station, de Dam, Rembrandtplein. Alle belangrijke zaken zijn gelegen in dit gebied. Wandelen in combinatie met het openbaar vervoer is de beste manier om Amsterdam te zien.

Kings Villa Hotel - goedkope hotels in Amsterdam

Aan het Amsterdams Vondelpark, in een rustige, chique buurt staat een schitterende villa in art nouveau stijl: De klassiek romantische uitstraling van het Hotel Kings Villa roept het verlangen op naar tijden van weleer. Een van de meer goedkope hotels in Amsterdam maar toch wordt u opgenomen in een luxe en huiselijke sfeer, waar uw wensen centraal staan. Het restaurant biedt een prachtig uitzicht over de vijver van het Vondelpark. ’s Avonds is het onder het genot van een drankje heerlijk toeven in de stijlvolle lounge of ’s zomers op het terras. ( Huisdieren: 10 EUR éénmalig).

Kijk op BoekUwHotel.nl voor meer goedkope hotels in Amsterdam!