Populaire hotels in Parijs

Enkele populaire hotels in centrum Parijs

Boek je hotels in Parijs makkelijk, voordelig en snel met BoekUwHotel.nl!

Op zoek naar leuke hotels in Parijs om te overnachten tijdens je weekendje weg. Hieronder alvast enkele erg populaire hotels in Parijs:

• Het populaire hotel in Parijs Hotel de la Sorbonne heeft een grote lobby en is modern in alle hoeken: designkamers, geluidsinstallatie, ontbijtruimte, fototentoonstelling op elke verdieping, onbeperkt gratis internet, een volledig gerenoveerde gevel, enz.. De winkels en jazzclubs van Saint Germain vind je op amper een paar minuten stappen, net als de Notre Dame en Le Pantheon. Dé perfecte uitvalsbasis voor een citytrip Parijs.

Hotel Jardin de L’Odeon: Dit populaire hotel in Parijs werd in 2005 volledig gerenoveerd. Je vindt het terug in het heerlijke rustige Rue Casimir Delavigne, vlakbij het Théâtre de l’Odéon en verscholen temidden de Jardins du Luxembourg en St. Germain. Twee minuten stappen van het hotel en je kunt genieten van de uniek sfeer in Café de Flore en Deux Magots, van de winkels in de Rue Guisarde of van een heerlijk typisch Frans diner in de Rue des Cannettes (tip: Brasserie Ferdinand!). Een driedaagse citytrip Parijs wordt nóg beter met een verblijf in dit populaire hotel in Parijs.

Hotel Le Lutece (grandiose Art Deco!) is gelegen op slechts 5 minuten stappen van de ‘Porte de Versailles’, het fameuze expositiecentrum, in een kalme straat nabij Montparnasse, Saint Germain des Près en Place de la Concorde. Aanrader voor wie op zoek is naar een hotelaanbieding in Parijs.

• Het populaire parijse Hotel Garden Opera vindt je terug in het bruisende Quartier Latin, enkele stappen van de Republique, de Opera, de Grands Boulevards, enz. Dit charme hotel in Parijs biedt comfortabele kamers en is een schitterende vertrekplaats voor een 3 daagse citytrip Parijs!

Meer info over Parijs

- Bezienswaardigheden in Parijs
- Metro Parijs
- Parkeren in Parijs
- Winkelen in Parijs
- Weersverwachting Parijs

No comments yet.
No trackbacks yet.