Toeristische kaart Parijs

Toeristische Kaart van Parijs

Wie Parijs wil bezoeken maar niet zo goed de stad kent en graag alle bezienswaardigheden makkelijk terugvindt op zijn toeristische kaart, vindt hieronder een goede en duidelijke toeristische kaart van Parijs.

Alle belangrijke bezienswaardigheden zijn duidelijk groen gekleurd waardoor je makkelijk een overzicht krijgt van de belangrijkste zaken in het centrum van de stad Parijs. Hou wel rekening dat als je alle bezienswaardigheden die hier op deze toeristische kaart van Parijs vermeld staan wil bezoeken, je al vlug een tweetal weken nodig. Plan dus zorgvuldig je uitstapjes tijdens je weekendje weg in Parijs zodat je het maximum kunt halen uit een stedentrip Parijs in 2 dagen of een stedentrip Parijs 3 dagen.

Toeristische kaart Parijs

(Klikken om uit te vergroten )

toeristische kaart parijs

Mooie wandeling door de stad Parijs (volgen op de toeristische kaart Parijs)

Een mooie starterswandeling die wij alvast graag meegeven begint op het Ile de la cité, het eilandje net links van de rode pijl op de toeristische kaart Parijs, hier start je aan de Notre Dame en dan vervolg je je weg langs de kades van de Seine richting Louvre. Eenmaal aan het Louvre wandel je door de Jardin des Tuilleries ( duidelijk te zien in het midden van de toeristische kaart Parijs ) en wandel je over de Place de la Concorde de Champs Elysées op. Dan neem je links tussen het Grand Palais en het Petit Palais recht naar Hôtel des Invalides waar o.a. het graf van Napoleon te bezichtigen is. Dit is een mooie wandeling waar je al snel een 2 à 3 uur op wandelt maar dan heb je direct het bekende centrum van Parijs gezien.

No comments yet.
No trackbacks yet.