Stadsplan Parijs – Fiets

Stadsplan Parijs met de verschillende fietspunten

Op de fiets door de lichtstad Parijs is Parijs bezoeken op een andere manier

De lichtstad Parijs is net zoals alle andere wereldsteden meer en meer in de ban van de fiets. Op tal van plaatsen kan je stadsfietsen nemen of terugplaatsen, het idee is dat als je van A naar B wil gaan, je een fiets neemt op punt A en achterlaat op punt B zonder te hoeven terugkeren naar je vertrekpunt. Lekker handig dus.

Op de fiets Parijs verkennen is iets anders dan te voet, immers door de grote afstanden in de Franse hoofdstad kan men met de fiets zich toch snel van de ene bezienswaardigheid naar de andere verplaatsen en het is gezonder dan de metro nemen. Bovendien kan men de fietsen op honderden punten in de stad achterlaten. Volgend stadsplan Parijs markeert alle fietspunten in de stad, zodat je voorbereid aan je fietstocht begint

Het nemen van een fiets is bijzonder gemakkelijk, via creditcards kan je makkelijk een fiets nemen en bij het terugplaatsen wordt de duurtijd van je fietstochtje aangerekend. Alle fietsen worden door de voortdurende garantie ook in topconditie gehouden.

Stadsplan Parijs met vermelding van alle fietspunten

(Klikken om uit te vergroten. Voor de volledige grootte, rechtsklikken – kies view image – linksklikken om in te zoomen.)

parijs stadsplan fiets

No comments yet.
No trackbacks yet.