Op zoek naar familiehotels in Knokke-Heist?

Boek je hotels in Knokke makkelijk, voordelig en snel, met BoekUwHotel.nl!

Wie graag met de hele familie of het hele gezin een uitstapje maakt naar het Belgische Knokke-Heist kiest best voor een hotel in Knokke dat ideaal is voor families met (kleine) kinderen. Er zijn tal van goede familiehotels aan zee voor een leuk weekend aan zee, maar juist het beste familiehotel vinden is niet altijd even gemakkelijk.

Knokke heeft zeker niet het grootste aanbod van hotels aan de Belgische Kust. Toch zijn er zeker een aantal gezellige familiale charme hotels in Knokke, die hun prijs meer dan waard zijn. Knokke-Heist is een uitgestrekte en grote badstad (10km kust), de meeste hotels liggen in de deelgemeentes Duinbergen en Knokke en een aantal hotels zijn gelegen in het bekende ‘Zoute’ van Knokke. We nemen hier telkens de beste familiehotels in Knokke voor elk van deze regio’s in Knokke-Heist.

Leuke tips voor familiehotels in Knokke

Een mooi familiehotel in Duinbergen

Een mooi en goed geprijsd familiehotel in Knokke in Duinbergen is zonder twijfel het Paul’s Hotel in Knokke-Heist. Dit hotel is gelegen op slechts enkele meters van het strand en biedt een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Een aanrader!
Locatie: Elizabetlaan 305
Richtprijs: 160 € voor een familiekamer ( 4 pers )

Hét familiehotel in Knokke

Een familiehotel in Knokke centrum op een uitstekende locatie is het hotel Lugano. Niet onmiddelijk één van de goedkope hotels Knokke centrum maar wel een prachtig afgewerkt 4 sterren hotel in Knokke. Dit hotel beschikt over prachtige kamers en garandeert een topverblijf voor het ganse gezin in de badstad Knokke-Heist.
Locatie: Villapad 15
Richtprijs: 250 €

2 Familiehotels in het Zoute van Knokke

Familiehotel Knokke: Het Golfhotel Zoute

Een charmant hotel in Knokke dat uiterst rustig gelegen is en is ideaal als familiehotel in Knokke, is het Golfhotel Zoute. Dit recent gerenoveerd hotel beschikt bovendien over een iets minder bekend maar wel een heel erg lekker restaurant maar men dagelijks een heerlijk menu’tje kan nemen of uitgebreid gastronomisch kan dineren. Ook qua prijs is dit restaurant bijzonder eerlijk, men kan zelfs stellen goedkoop in vergelijking met heel wat restaurants in Knokke. Het hotel is bijzonder rustig gelegen en kijkt op de paardenweiden van het Zoute en het Koningsbos. De speeltuin van Marie Siska is vlak naast de deur, even een pannekoek eten en de kindjes laten spelen is dus een uitstekend idee vanuit het Golfhotel Zoute.
Locatie: Zoutelaan 175
Richtprijs: 230 € familiekamer 4 personen.

Familiehotel Knokke: Hotel Pavillon du Zoute

Een tweede goed familiehotel in Knokke – Zoute is zonder twijfel het meer bekende hotel, het Pavillon du Zoute. Dit hotel is gelegen op het eind van de Zoutelaan en is een bekend hotel in Knokke.
Het hotel Pavillon du Zoute is iets groter en is ideaal voor een goedkoop weekendje weg Knokke in de winter. In de lente kan men er dikwijls hotelaanbiedingen Knokke vinden.

Locatie: Bronlaan 4
Richtprijs: 200 € familiekamer 4 personen.

Bekijk onze aanbiedingen hotels Knokke en boek makkelijk en snel