Het Golfhotel Zoute in Hartje Zoute: Een charme hotel in Knokke


Wie graag op weekend Knokke gaat moet beslist eens kiezen voor het charme hotel Golfhotel Zoute. Dit familiaal charme hotel in Knokke is gelegen in het hartje van het bekende Zoute, net naast Marie Siska met z’n kinderspeeltuin. Het hotel kijkt uit op de unieke paardenweiden van het Zoute en het Koningsbos van Knokke. Alle kamers in dit charme hotel in Knokke zijn volledig ingericht in ‘Flamant Stijl’, wat dit hotel net het tikkeltje meer geeft tijdens een bezoekje aan de kust.

Knokke is een drukke badstad het hele jaar door, het exclusieve karakter van deze stad komt tot uiting in de mooie en moderne winkels, de prachtige zeedijk en de toffe strandclubs. Een charme hotel in Knokke kan dan ook alleen maar bijdragen tot een heerlijk verblijf in de parel van de Belgische Kust.

Heerlijk dineren in dit charme hotel in Knokke

Het hotel Golfhotel Zoute beschikt over een heerlijk restaurant. Je kan hier dagelijks zowel lunchen als ‘s avonds tafelen en genieten van al het heerlijks dat de franse keuken te bieden heeft. Een prachtig zonneterras maakt het plaatje volledig af. In de zomer kan je er altijd in alle rust genieten van een dineetje in de avondzon. In de winter is dit het ideale hotel-restaurant voor een goedkoop weekendje weg Knokke met een avonddinner by candlelight.

Prijs van dit charme hotel in Knokke

Het Golfhotel Zoute biedt een eerlijk verhouding prijs/kwaliteit. Het kamertarief gaat mee met de seizoenen. In de winter kan men hier al vanaf 75 € terecht via een weekend aanbieding in Knokke. In de zomer start het verblijf voor 2 personen vanaf 120 €

Richtprijs zomer

Standaard Kamer: 135 €
Luxe Kamer: 165 €
Familiekamer: 240 €

Richtprijs winter

Standaard Kamer: 110 €
Luxe Kamer: 135 €
Familiekamer: 200 €

Het Golfhotel Zoute beschikt over een aantal familiekamers voor 4 personen, ideaal dus als je er met hele gezin op uit wil trekken. Als charmant familiehotel in Knokke is dit hotel in Knokke dan ook zeker een aanrader.

Het Golfhotel Zoute in Knokke: Een charme hotel met familiale uitstraling!