Genieten van charme hotels in centrum Antwerpen!

Boek je hotels in Antwerpen makkelijk, voordelig en snel, met BoekUwHotel.nl!

Combineer een winkelweekendje in Antwerpen met een hotelovernachting in een charme hotel in Antwerpen. Een charme hotel Antwerpen zal je bezoek aan deze winkelstad toch gewoon een niveautje hoger tillen. Antwerpen beschikt over meer dan 35 hotels, dus het beste charme hotel kiezen is niet altijd even gemakkelijk. Wij helpen u hier dan ook verder om het juiste charme hotels in Antwerpen voor u te vinden voor een goedkoop weekendje weg in Antwerpen. Wij selecteerden de volgende drie 4 sterren hotels in Antwerpen.

Leuke hoteltips voor charme hotels in Antwerpen

Charme Hotel Antwerpen: Plaza Hotel Antwerp

Het Plaza Hotel Antwerp ligt in een rustige buurt vlakbij de Zoo van Antwerpen en het Centraal Station, op wandelafstand van de de Meir en de Keyserlei, de beroemste winkelstraten van Antwerpen. Na uw bezoek aan de stad, kunt u uitrusten in één van onze ruime en charme hotelkamers. Zoals Antwerpen het Plaza Hotel kent, kent Plaza Hotel Antwerpen. Vanuit onze Antwerpse wortels lichten wij u deskundig in over bezienswaardigheden en evenementen, zijn wij uw gids bij uw keuze uit de ontelbare restaurants, en geven wij u de tip voor een geslaagd romantisch weekendje Antwerpen.

Charme Hotel Antwerpen: Leopold Hotel

Leopold Hotel Antwerp is een eigentijds charme hotel, waar u vriendelijk en flexibele service krijgt, ‘all day food and drinks’ in een loungy sfeer, gezellige kamers met een knipoog naar design en een locatie die moeilijk te evenaren is! Het charme hotel Leopold is alles wat u van een luxe hotel in Antwerpen mag verwachten.

Charme Hotel Antwerpen: Hotel Prince

In dit schitterend 4 sterren hotel te Antwerpen gaat het 16de eeuws gebouw in perfecte harmonie met zijn modern en comfortabel interieur. Met zijn charmante binnentuin en de voortreffelijke receptie van Fabiaan Van Severen mag dit hotel zeker het charme hotel Antwerpen worden genoemd. Het hotel is ideaal voor een verkenning van ‘t Stad’ Antwerpen. Alle grote bezienswaardigheden zijn op een korte wandelafstand. De vriendelijkheid en warm onthaal en de persoonlijke service in ons hotel zullen u alleszins bijblijven na een weekend Antwerpen