Boudewijn Seapark Brugge is er voor het hele gezin!

Boek je hotels in Brugge makkelijk, voordelig en snel, met BoekUwHotel.nl!

Wat zou een toeristische stad als Brugge zijn zonder een leuk pretpark in de buurt. Boudewijn Seapark Brugge is ‘The Place to Be’ als pretpark voor het hele gezin met jonge kinderen, met het dolfinarium in Brugge Seapark op kop en de tal van leuke kinderattracties, is Boudewijn Seapark Brugge de perfecte gezinsuitstap tijdens een weekendje Brugge op familiehotels in Brugge. Vroeger was dit themapark beter bekend als het ‘Boudewijnpark’ maar aangezien de zee en dolfijnen zo centraal staan als thema hier is het later omgedoopt tot Boudewijn Seapark Brugge.

Praktische informatie Boudewijn Seapark Brugge:

Locatie: Dichtbij de E40-E17 kruispunt in Brugge ( buitenring Brugge )
Openingsuren: 10.00 – 18.00 in de zomer en tot 17.00 in de winter.
Prijs: volwassenen 23.50 EUR en kinderen onder de 12 jaar 19.50 EUR. Kleine kinderen onder 1 meter mogen gratis binnen

=> Zoek een last minute hotel in Brugge voor een goedkoop weekendje weg in Brugge met BoekUwHotel.nl

Het Dolfinarium in Seapark Brugge

Je wordt er van harte verwelkomt in een schitterende overdekte ‘dolfidroom’ die je onmiddelijk naar zuiderse oorden voert. De reuze koepel overspant bijna een halve hectare. Het gigantische zoutwaterbassin heeft een oppervlakte van 850m2 en is wel 6 meter diep en bevat maar liefst 3 miljoen liter zeewater. Het meest spectaculaire van het Dolfinarium in Seapark Brugge is de unieke doorkijkwand in acrylglas van bijna 40 m lang en 1,80 meter hoog. Het waterniveau achter deze immense, 6 cm dikke ruiten staat tot 1,50 meter boven de begane grond. Het is net alsof je het bassin binnenwandelt en vanop je comfortabele zitje kun je het spektakel met volle teugen meebeleven: niet alleen boven, maar ook onder water!
Dagelijks kan je hier genieten van een spectaculaire show die doorgaat om 16.30 tijdens de weekends, woensdagen en vakantiedagen ( tijdens de winterperiode )

Uiteraard is het Dolfinarium in het Seapark niet het enigste dat de moeite waard is in Seapark Brugge, hier een kleine greep uit het totaal aantal attracties.

Kids Island in Boudewijnpark Brugge

Ahoi Kapitein mag er geroepen worden op Kids Island, een reuzegrote zandbak in het thema van de zee, hier kunnen de kinderen zich optimaal uitleven in ‘t ballenbad, op bruggetjes, klimrekken, glijbanen, enz. Dit eiland is verdeeld over 5 terreinen en volgens leeftijd zodat ook de kleinsten kunnen genieten!

De orca Ride

De Topattractie is ongetwijfeld de Orca Ride. Een thema-roetsjbaan voor kinderen, ouders én nog belangrijker grootouders. Na een klim van 12 meter duik je mee in de wereld van de Orca. Snelheid, hoogte, water, sneeuw, ijsschotsen en zelfs de donkere dieptes van de zee komen er aan te pas. Een roetsjbaan met een verhaal!

Sancta Maria

Al die willen te kaapr’n vaaren is het themalied hier in Seapark Brugge. Trotseer de hoge baren van de onstuimige zee en geniet van een stormachtige tocht op het piratenschip Sancta Maria 1492. Dit alles op droge bodem tijdens je weekendje Brugge.

Mississippi

Pure nostalgie beschrijft dit perfect. Beleef de nostalgie van het negentiende eeuwse Amerika. De authentieke Mississippiboot leidt je veilig over de zachte golven, terwijl je met de hele familie geniet van een behouden vaart.

Boudewijn Seapark is de attractie in Brugge voor het hele gezin van jong tot oud.

Voor meer info surf even naar de website van Seapark Brugge.