Op zoek naar de beste hotels in centrum Knokke?

Boek je hotels in Knokke makkelijk, voordelig en snel, met BoekUwHotel.nl!

Wie een weekendje Knokke-Heist plant, wil natuurlijk zoveel mogelijk uit een leuk weekend aan zee halen. De Belgische Kust is vooral tijdens de zomermaanden een heel drukke bestemming. Met badsteden zoals Blankenberge, De Panne, Oostende en Knokke kan het bijna niet meer stuk. Bovendien is de prachtige historische kunststad Brugge op slechts enkele passen van deze badsteden gelegen. Een weekend in Knokke is dus al op voorhand een succes. Wat zijn nu de beste hotels in Knokke om goed en goedkoop te overnachten in Knokke tijdens een ontspannend weekend aan zee.

Enkele van de beste hotels in Knokke

Beste hotel Knokke: Hotel Albert Plage

Beste hotel in Knokke 1: Het moderne Hotel Albert Plage is onlangs gerenoveerd en heeft een modern interieur. Dit hotel in Knokke is centraal gelegen op slechts twintig meter van de Zeedijk in Knokke, in de nabijheid van het gekende Casino Knokke en de winkelstraten. Prijs-kwaliteit met een professionele bediening, het hotel biedt 3-sterren comfort aan een goede prijs.

Locatie: Meerminlaan 22
Richtprijs: 100 €

Beste hotel Knokke: Hotel Prins Boudewijn

Beste hotel in Knokke 2: Hotel Prins Boudewijn in Knokke is een mooi familiehotel in Knokke gelegen in het gezellige winkelcentrum van Knokke vlakbij het station (begin lippenslaan). Dit familiehotel in Knokke biedt U een persoonlijke en attentievolle service aan in een sfeervol kader. De hotelkamers van dit hotel in Knokke zijn nogal ruim en hebben het comfort van een 4 sterren hotel in Knokke.

Locatie: Lippenslaan 35-37
Richtprijs: 90 €

Beste hotel Knokke: Golfhotel Zoute

Beste hotel in Knokke 3: Het gerenoveerde Golfhotel Zoute is een hotel Knokke gelegen in een rustige en residentiële wijk van ‘het Zoute’ in de nabijheid van het natuurreservaat ‘Het Zwin’ en op loopafstand van de zee en het strand van Knokke. Het hotel kijkt uit op het Koningsbos en ligt aan een meerdere fietsroutes, ideaal voor de verkenning van de weidse polders rond Knokke of het kanalenlandschap richting Brugge (17 km). Als één van de weinige hotels in Knokke biedt het Golfhotel Zoute ook nog eens een verfijnd restaurant waar U heerlijk kan genieten van alle geneugten die de franse keuken en de zee te bieden hebben. Dit is bovendien een uitstekend familiehotel in Knokke.

Locatie: Zoutelaan 175
Richtprijs: 120 €

Beste hotel Knokke: Hotel St.-Pol

Beste hotel in Knokke 4: Het lifestyle hotel St-Pol te Knokke-heist is een hotel dat een hartelijk onthaal, een uitmuntende service en een optimaal comfort biedt voor een verblijf in de badstad Knokke in het bekende ‘Zoute’. Er is altijd private parking aan dit hotel in Knokke. De zee, de duinen, het bos, het Zwin en het winkelcentrum van Knokke zijn alle op wandelafstand van dit leuke charme hotel in Knokke.

Locatie: Bronlaan 23
Richtprijs: 100 €

De beste hotels in Knokke geven je verblijf net dat tikkeltje meer