Op zoek naar het beste hotel in Brugge centrum?

Boek je hotels in Brugge makkelijk, voordelig en snel, met BoekUwHotel.nl!

Brugge beschikt over meer dan 85 hotels en het is daarom niet altijd zo gemakkelijk om het beste hotel in Brugge te selecteren. Voor een goedkoop weekendje weg Brugge selecteerden wij voor u onder andere het beste 2 sterren hotel Brugge, Hotel Cavalier.

Leuke tips voor beste hotel in Brugge

Beste Hotel Brugge: Hotel Cavalier

Hotel Cavalier is een budgetvriendelijk hotel gelegen in het historisch centrum van Brugge. Gelegen aan de achterzijde van het stadsschouwburg, naast het Zwart huis en op enkele meters van de Grote Markt, het chocolade-en frietmuseum, en de vele shoppingstraten, kan men alles gemakkelijk te voet bezichtigen. In Hotel Cavalier kunt U genieten van een rustige, familiale sfeer en van een persoonlijk onthaal. Niet voor niets het beste 2 sterren hotel in Brugge.

==> Neem een kijkje in ons ruime aanbod aan 2 steren hotels Brugge

In Brugge zijn er natuurlijk ook een aantal 3 sterrenhotels. Het beste 3 sterren hotel die wij aanraden is: Duc de Bourgogne

Beste Hotel Brugge: Duc de Bourgogne

Het Duc de Bourgogne is een authentiek historisch hotel, perfect gelegen in het hart van Brugge. U kunt van het ontbijt genieten met een uitzicht op de bekendste kanalen van Brugge (de reien) en de beiaardmuziek op de achtergrond. Met zijn unieke locatie is dit het beste 3 sterrenhotel van Brugge.

==> Neem een kijkje in ons ruime aanbod aan 3 steren hotels Brugge

Bij wie het allemaal nog een tikkeltje meer mag zijn kunnen wij hier het beste 4 sterrenhotel aanbevelen: Relais Bourgondisch Cruyce

Beste Hotel Brugge: Relais Bourgondisch Cruyce

Laat u betoveren door deze dit prachtige hotel met houten vakwerkgevel, uniek gelegen op het kruispunt van 2 kanalen in het historisch hart van Brugge. Boutique hotel ‘Relais Bourgondisch cruyce’, dat als één van de meest romantische hotels van Europa wordt beschouwd, is prachtig gedecoreerd met waardevolle antiquiteiten. Dit hotel staat ook centraal in de film ‘In Bruges” en is dus het beste 4 sterren hotel van Brugge.

==> Neem een kijkje in ons ruime aanbod aan 4 steren hotels Brugge. Bekijk hier het volledige aanbod aan Hotel in Brugge.