Op zoek naar het beste hotel in Antwerpen?

Boek je hotels in Antwerpen makkelijk, voordelig en snel, met BoekUwHotel.nl!

Antwerpen beschikt over meer dan 30 hotels en het is daarom niet altijd gemakkelijk om het beste hotel in Antwerpen te kiezen.Voor een  goedkoop weekendje weg Antwerpen selecteerden wij voor u onder andere het beste 2 sterren hotel Antwerpen, Hotel Industrie.

Leuke tips voor beste hotels in Antwerpen

Beste Hotel Antwerpen: Hotel Industire

Goedkoop overnachten in Antwerpen in een rustig en gastvrij hotel, dan is Hotel Industrie het beste hotel hiervoor. Rechtover het gerechtsgebouw van Antwerpen zorgt het team van hotel Industrie voor een aangenaam en zorgeloos verblijf. Een gastvrije oase van rust en persoonlijke relatie. Geniet van een ongestoorde nachtrust, in één van de sfeervolle ingerichte kamers. Alle kamers zijn uitgerust met badkamer en WC, minibar, radio en televisie. Je bent er welkom, dag en nacht, dat voel je zo. Niet voor niets het beste 2 sterren hotel te Antwerpen.

==> Neem een kijkje in ons aanbod aan 2 steren hotels Antwerpen

In Antwerpen zijn er natuurlijk ook veel meer 3 sterrenhotels. Het beste 3 sterren hotel die wij selecteren is: Sandton Antwerp Hotel.

Beste Hotel Antwerpen: Sandton Antwerp Hotel

Sandton Antwerpen beschikt over 66 comfortabele hotelkamers en 8 luxe kamers. Deze luxe kamers zijn ingericht met meubilair van het bekende Griekse kwaliteitsmerk COCO-Mat. Deze meubelen met boxspringbedden, zijn geheel vervaardigd uit natuurlijke materialen en geven het Sandton Hotel Antwerpen een mediterraan en ongedwongen karakter. Alle kamers beschikken over LCD-schermen, WIFI en airco. De luxe residenties van Hotel Sandton Antwerpen bevinden zich in een prachtig klassiek gebouw aan de Keyserlei in Antwerpen. Voor luxe aan een betaalbare prijs is het Sandton Antwerp Hotel het beste 3 sterren hotel.

==> Neem een kijkje in ons ruime aanbod aan 3 steren hotels Antwerpen

Voor wie nog meer luxe wil kunnen wij het beste 4 sterrenhotel aanbevelen: Firean Hotel.

Best Hotel Antwerpen: Firean Hotel

Firean hotel heeft een internationaal gevestigde reputatie als zijnde één van de charmantste in België. Dit prachtige Art déco gebouw werd, oorspronkelijk als herenhuis opgetrokken in 1929. In 1986 werd het hotel volledig gerestaureerd en verbouwd tot een prachtig uniek hotel. Alle kamers en suites werden individueel ingericht en bijna alle originele kenmerken van het gebouw zijn natuurlijk bewaard gebleven, inclusief de unieke Art déco en Tiffany glasramen. Bij mooi weer kan men rustig genieten van het zeer verzorgde ontbijt in de binnentuin. Een oase van rust midden in de stad dus het beste 4 sterren hotel van Antwerpen zeker waard.

==> Neem een kijkje in ons ruime aanbod aan 4 steren hotels Antwerpen