Vurige Maandagen in Oostende

Geniet van de Vurige Maandagen in Oostende

Boek je hotels in Oostende veilig, goedkoop en snel met BoekUwHotel.nl!

Tijdens de warme zomermaanden staat het Belgische Oostende elke maandag in vuur en vlam. Het maandagse spektakel neemt telkens een aanvang om 23 uur en het prachtige vuurwerk wordt telkens afgeschoten vanaf het Groot Strand naast het Casino Kursaal Oostende.

De badstad Oostende zorgt de hele zomer door voor heel wat avondanimatie, ook juist omwille hiervan kan Oostende zich terecht de koningin van de Belgische badsteden kronen. Het vuurwerk in Oostende op maandag trekt jaar op jaar heel wat volk naar de kust, waaronder ook heel wat dagjestoeristen. Op maandagen kom je dus best met de trein naar Oostende. Parkeren in Oostende kan je immers heel wat problemen geven. Wie liever een nachtje of enkele nachtjes blijft slapen in deze mooie badstad kijkt best eens naar ons aanbod goedkope hotels in Oostende centrum.

Praktische info Vurige maandagen Oostende

Het vuurwerk in Oostende heeft een vaste plaats verworven in de evenementlijst aan de Belgische kust en dit zeker niet ten onrechte. Wie even tijd heeft moet zeker eens één van de vurige maandagen in Oostende bezoeken.

Waar? Groot strand van Oostende

Wanneer? Elke maandag van Juli en Augustus telkens om 23 uur.

Zon, zee en Vuurwerk = een geslaagde vurige maandag in Oostende!
No comments yet.
No trackbacks yet.