Ostend Beach Dance Festival

Ostende Beach Dance Festival: Dance the Sand!

Boek je hotels in Oostende veilig, goedkoop en snel met BoekUwHotel.nl!

Je laten meeslepen door de opzwepende muziek op het strand van Oostende. Wat kan je nog meer verwachten van een heerlijk avondje aan de Belgische kust? Ook dit jaar wordt de badstad Oostende weer meegenomen voor een nacht vol muziek met een warm en zomers tintje op het Ostend Beach Dance festival.

Praktische info Ostend Beach Dance Festival

Datum: 25 juni 2011
Ligging: Klein Strand in Oostende (Montgomerykaai, 8400 Oostende)

Vorig jaar werden op de eerste editie van dit Dance Festival zo’n 4000 bezoekers getrakteerd op een avond vol amusement, dit jaar poogt het Ostend Beach Dance Festival het nog beter te doen. Dit jaar is het Ostend Beach Dance festival ook weer wat gegroeid met een main stage, 2 outdoor stages en een indoor tent waar internationale dj’s maar ook opkomend en lokaal talent de vloer mogen opzwepen. Dit belooft dus wat!

Het Ostend Beach Dance festival is “the place to be” voor de start van het Belgische festival seizoen. Geef toe dansen op het strand en nog eens 4 stages, dit moet een fantastisch evenement worden.

Meer info over de dj line up en tickets vindt je op de website van het Ostend Beach Dance Festival.

Wie aan dit festival graag een nachtje op hotel in Oostende verblijft, boekt z’n weekend in Oostende best even op voorhand, want de stad verwacht volboekte hotels voor dit volledige weekend. Wie in Oostende niet meer terecht kan kiest best voor een hotelletje in Brugge, de treinrit van Brugge naar Oostende is nog geen 15 minuten!

Met de beats van het Ostend Beach Dance Festival al dansend de nacht door!
No comments yet.
No trackbacks yet.