Weer in Knokke

Weerbericht Knokke-Heist

Boek je hotels in Knokke goedkoop en snel met BoekUwHotel.nl!

Goed of slecht weer, Knokke is altijd een ‘top’bestemming

Zoals de hele Belgische kust is ook de badstad Knokke-Heist grotendeels afhankelijk van het weer. Bij prachtig weer zijn de hotels in Knokke ontzettend snel volgeboekt, zowel de kleinere goedkope hotels in Knokke als de echte luxe hotels in Knokke.

Prachtig weer in Knokke?

Bij mooi weer in Knokke is de badstad een bruisende ervaring met tal van mogelijkheden. Zo kan je er uitgebreid zonnekloppen, golfballetjes slaan, terrasjes doen, heerlijk dineren in het zonnetje of winkelen in één van de bekende winkelstraten, het kan er allemaal.

Een absolute en ontspannende aanrader is een wandeling door het natuurreservaat het Zwin of de Zwinbosjes, net voor het reservaat. De Zwinbosjes zijn vrij toegankelijk en zijn een prachtige additie op het natuurreservaat zelf. Je kan er heerlijk wandelen, fietsen of gewoon even genieten van het duinenlandschap. Ook voor de fiets zijn de zwinbosjes perfect aangelegd.

Slecht weer in Knokke?

Wat gedaan bij slecht weer in Knokke? Niet getreurd! Ook als het water met bakken uit de hemel valt blijft Knokke-Heist een interessante bestemming met heel wat activiteiten. Zo is er het cultureel centrum Scharpoord waar jaarlijks heel wat tentoonstellingen gehouden worden ( o.a. het jaarlijkse foto-art festival en het cartoonfestival), ook het bekende Casino, voor wie graag een gokje waagt, is een ideale bestemming wanneer het weer in Knokke niet echt mee wil. Wat in Knokke natuurlijk altijd kan is winkelen, … Geen badstad is zo rijk aan boetieks en luxe winkels als Knokke-Heist, dus als winkelen je ding is dan is Knokke bij goed weer of slecht weer altijd jouw favoriete bestemming!

Meer info over Knokke:

- Activiteiten in Knokke
- Evenementen in Knokke
- Parkeren in Knokke
- Winkelen in Knokke

No comments yet.
No trackbacks yet.