Knokke-Heist

De badstad Knokke-Heist: Bruisend in de Zomer, heerlijk relaxen in de winter

Wanneer je vertrekt uit het Belgische Knokke-Heist wappert een spandoek je uit als volgt:

Knokke-heist =
Vertellen +
Nagenieten +
Terugkomen +
Knokke-Heist een stad om terug te komen.

Wie Knokke-Heist een beetje kent weet dat dit maar een understatement is, Knokke-Heist heeft als geen ander een stempel gedrukt op de Belgische Kust en is als badstad bijzonder populair onder de Nederlandse vakantiegangers. Het toerisme naar Knokke-Heist is ongelooflijk sterk toegenomen de laatste 30 jaar. Een exclusief karakter is wat Knokke-Heist hieraan heeft overgehouden. En dit exclusieve karakter wordt jaar op jaar door Knokke-Heist sterk verdedigd.

Waarom Knokke-Heist net zo veel meer is?

Flaneer door de beroemde winkelstraten in Knokke zoals de Lippenslaan en de Kustlaan en geniet van al wat de exclusieve winkels in Knokke-Heist te bieden hebben. Geniet van een gezellig en lekker hapje en drankje op het Albertplein, beter bekend als de Place ‘Ma-tu-vu’, of wandel langs het uitgestrekte tien kilometer lange en brede zandstrand van de zwingeul tot Zeebrugge.

Natuur in Knokke-Heist? Altijd aanwezig!

Knokke-Heist heeft bovendien een echt natuurreservaat in z’n mars wat zorgt dat je voor een stukje natuur in Knokke echt niet ver hoeft te wandelen of te fietsen. Het Koningsbos in hartje Knokke Zoute met aansluitend de Zwinbosjes en het reservaat ‘t Zwin vormen een groene verademing in de bruisende badstad. De Zwinbosjes zijn volledig heraangelegd en nemen je over prachtige fietspaden en wandelpaden mee tot het standbeeld van het ” ‘t Keun”, prachtig toch zoals het in de volksmond klinkt!

Knokke-Heist heeft bovendien een uitgebreid programma aan activiteiten en vooral aan evenementen in de warme zomermaanden. Hiermee wil Knokke-Heist zich profileren als de badstad waar alles kan.

Nuttige info voor een bezoekje aan Knokke-Heist:

- Activiteiten in Knokke-Heist
- Evenementen in Knokke-Heist
- Weer in Knokke-Heist
- Trein naar Knokke
- Parkeren in Knokke
- Oro Nieuws Knokke-Heist
- Winkels Knokke
- Vuurwerkfestival Knokke

Knokke-Heist: Met geen woorden te beschrijven!
No comments yet.
No trackbacks yet.