Uitgaan in Gent

Uitgaan in Gent: feesten in dé partytown!

Boek je hotels in Gent makkelijk, voordelig en snel met BoekUwHotel.nl!

Wie eenmaal in Gent is geweest heeft gezet weet het meteen: uitgaan in Gent is the bomb! Rustzoekers kunnen uren verpozen met een Belgische biertje op een van de vele terrasjes in Gent, voor zij die wat actiever willen uitgaan in Gent zijn er dan weer de vele leuke bars (groot en klein), clubs en cafés. Wij stelden voor u een handig overzichtje samen van de beste adresjes voor wie wil uitgaan in Gent.

Uitgaan in Gent: een paar leuke plekjes

Uitgaan in Gent in het centrum gebeurt in een van de vele gezellige bruine kroegen, trendy bars of heerlijke restaurants. Het jongere volkje is (vaak de hele nacht) te vinden in de cafes en bars van de Overpoortstraat, the street that never sleeps. Vooral op donderdagavond, dé uitgaansavond bij uitstek, is het hier een gezellige drukte tot in de vroege uurtjes. Onlangs openden enkele nieuwe Gentse lounge bars hun deuren in het oude stadshart, uitgelezen plek voor wie wil uitgaan in Gent op een trendy manier.

De Culture Club is er ook voor de trendgevoelige liefhebber van de laatste house-music en is al jaren zowat dé club bij uitstek voor wie lekker chill wil uitgaan in Gent.

Studenten die uitgaan in Gent doen dit voornamelijk in de wijk rond de Vooruit of zitten in hun geliefde cafe te drinken op de Gentse Korenmarkt, zoals het Dambert. Wat meer sexy gaat het er aan toe in de partyclubs rond de Vlasmarkt of op de terrasjes van de cafes en de bars op de Korenmarkt. Om de avond te starten of om gewoon eens midden in de week te verpozen, kun je terecht voor een gezellige koffie rond de Gentse bibliotheek of het studenterestaurant De Brug.

Voor wie geen zin heeft in uitgaan in Gent en het wat kalmer aan zou willen doen, kan bijvoorbeeld een filmpje meepikken in de cinemazalen van Sfinx, Studioskoop of Decascoop.

Andere info dan uitgaan in Gent:

- Weekendje Gent
- Hotels in Gent
- Bezienswaardigheden in Gent
- Evenementen in Gent

No comments yet.
No trackbacks yet.