Bezienswaardigheden in Brugge

Bezienswaardigheden in Brugge vind je overal!

bezienswaardigheden in bruggeDe bezienswaardigheden in Brugge liggen in deze uniek mooie historische stad haast voor het oprapen. Verspreid over de eeuwenoude binnenstad vind je gebouwen of monumenten van ontzettend groot historisch, architecturaal en/of cultureel belang. De ganse historische binnenstad van Brugge (in 1999 integraal uitgeroepen tot Werelderfgoed van UNESCO) kan prat gaan op een unieke verzameling historische gebouwen in uiteenlopende architecturale stijlen. Een ontdekkingstocht door Brugge, te voet of met de fiets, betekent dan ook meteen een trip doorheen de geschiedenis van de architectuur, van (laat-)Romaans, over Gotiek tot en met Barok.  Onvergetelijk mooi!

Enkele bezienswaardigheden in Brugge

Hieronder een kort overzichtje van de voornaamste bezienswaardigheden in Brugge op (alle bezienswaardigheden in Brugge behandelen zou te lang worden).

- Belfort Brugge
- Begijnhof Brugge
- Natiehuizen
- Onze-Lieve-Vrouwekerk Brugge
- Poortersloge
- Stadhuis Brugge
- Stadsschouwburg
- Concertgebouw Brugge

Bezienswaardigheden in Brugge: video

Bekijk ook gerust eens deze video over bezienswaardigheden in Brugge:

Deze lijst van bezienswaardigheden in Brugge lijkt misschien beperkt. Twijfel dus zeker ook niet om zelf wat meer informatie over bezienswaardigheden in Brugge toe te voegen, altijd welkom!

Andere info dan bezienswaardigheden in Brugge:

Naast de bezienswaardigheden in Brugge, zijn er ook heel wat andere zaken in Brugge die je verblijf super aangenaam en boeiend zullen houden!

- Evenementen in Brugge
- Musea in Brugge
- Winkelen in Brugge
- Attracties in Brugge
- Citytrip Brugge
- Hotels in Brugge

No comments yet.
No trackbacks yet.