Zandsculpturenfestival Blankenberge

Bezoek het Zandsculpturenfestival in Blankenberge!

Boek je hotels in Blankenberge makkelijk, voordelig en snel met BoekUwHotel.nl!

Nog tot en met maandag 12 september 2011 loopt in Blankenberge rechtover het Sea Life Center elke dag van 10u tot 19u het fenomenaal mooie Zandsculpturenfestival Blankenberge 2011, met een thema dat opnieuw bijzonder tot de verbeelding spreekt: Disney!

Het Zandsculpturenfestival Blankenberge 2011 verwent u deze zomer met een klepper van een (wereld)primeur: een nooit geziene (zand)interpretatie van Disneyland® Paris, met een onvergetelijk avontuur voor jong en oud als resultaat! Laat je verrassen door de schat aan indrukken in het fabelachtig decor van gestileerd zand! Nooit eerder kon men de magische droomwereld van Disneyland® Paris zo exact in zand vormgegeven, op een totale oppervlakte van maar liefst 3000m². Het Zandsculpturenfestival Blankenberge 2011, dat is één groot feest waar je van de ene formidabele ontdekking in de andere terecht komt.

Praktische info Zandsculpturenfestival Blankenberge

Locatie & bereikbaarheid

Het Zandsculpturenfestival Blankenberge 2011 gaat door aan de Koning Albert I laan 116, aan de Duinse polders, op loopafstand van het Blankenbergse station en met het populaire Sea Life Center aan de overkant.

Deze gunstige ligging van het Zandsculpturenfestival Blankenberge 2011 maakt het bijzonder praktisch om het festival met de trein en/of de kusttram te bezoeken (met de tram afstappen halte 60 Sea Life). Bovendien, wie kiest voor het openbaar vervoer kan gebruik maken van een b-dagtrip of de pluskaart.

Maar ook voor wie met de auto komt hoeft zich geen zorgen te maken: je vindt er een grote (gratis!) auto- en busparking vlakbij de ingang van het Zandsculpturenfestival Blankenberge 2011. Ook de toeristentram van Blankenberge rijdt de ganse zomer via de Blankenbergse Pier en de dijk van het station naar het Zandsculpturenfestival Blankenberge 2011.

Het Zandsculpturenfestival Blankenberge 2011 is via speciaal daartoe voorziene paden ook goed toegankelijk voor mensen met een fysieke beperking. Op het Zandsculpturenfestival Blankenberge 2011 worden honden aan de leiband toegelaten.

Toegangsprijzen

- Kinderen tot 4 jaar: gratis
- Kinderen 4-12 jaar: € 7
- 60+ers, studenten, mindervaliden: € 9 (indien > 10 personen: € 7)
- Volwassenen: € 11
- Groepstarief ( € 2 korting) vanaf 10 personen of meer

Tickets kun je kopen aan de kassa van het Zandsculpturenfestival Blankenberge 2011, maar ook op voorhand op de trein of de kusttram. U hoeft niet te reserveren. Een volledig en rustig bezoek aan het Zandsculpturenfestival Blankenberge 2011 duurt zo’n 2 uur. Voor meer info rond het Zandsculpturenfestival Blankenberge 2011, surf naar deze website.

Meer info over Blankenberge

- Attracties in Blankenberge
- Weer in blankenberge
- Evenementen in Blankenberge
- Parkeren in Blankenberge

No comments yet.
No trackbacks yet.