Sea Life Centre Blankenberge

Bezoek het Sea Life Centre in Blankenberge!

Boek je hotels in Blankenberge makkelijk, voordelig en snel met BoekUwHotel.nl!

Sea Life center in Blankenberge is een attractie in de badstad met naam en faam, en terecht. Het prachtige Sea Life centre laat je de ganse wereld rondreizen maar dan onder het onbekende wateroppervlak. Met tal van aquaria en zelfs een heuse onderwatertunnel, laat Sea Life Blankenberge je kennismaken met deze spannende wondere wereld die ieder van ons fascineert.

Sea Life Blankenberge is echter zoveel meer dan enkel informerend, de dagelijkse shows ( die meermaals per dag doorgaan ) en de mogelijkheid om bijvoorbeeld de roggen aan te raken maken dit tot een interactief geheel waar de kindjes staan bij te springen, en waar ook de ouders heel wat van bijleren.

Praktische info Sea Life Centre Blankenberge

Openingsuren Sea Life Centre Blankenberge

Openingsuren Sea Life Blankenberge: Dagelijks geopend vanaf 10u tot … (Variabel Sluitingsuur afhankelijk van het seizoen)
Gesloten op? Sea Life Blankenberge is enkel op 25/12 en in de voormiddag op 01/01 gesloten.

Prijs Sea Life Blankenberge

De Prijs Sea Life Blankenberge verschilt nogal wat of je al dan niet je ticket online aankoopt. De online prijzen liggen heel wat lager dan de prijs aan de deur. (tip!)

Prijzen Sea Life Blankenberge online:

Prijzen Sea Life Volwassenen, 60+ en studenten: slechts € 11.50
Prijzen Sea Life Kinderen ( 3-11 jaar ): slechts € 10.00

Prijzen Sea Life Blankenberge aan de deur:

Prijs Sea Life Blankenberge Volwassenen: € 16.50
Prijs Sea Life Blankenberge Kinderen ( 3-11 jaar ): € 13.00
Prijs Sea Life Blankenberge 60+ en studenten: € 15.00

Er is een buitengedeelte en een binnengedeelte in Sea Life Blankenberge. Het buitengedeelte herbergt knotsgekke Humboldt pinguïns en momenteel ook een aantal spelende otters en op geregelde tijdstippen krijg je hier een extra woordje uitleg bij. Het binnengedeelte beschikt over zo’n vijftigtal grote aquaria waar meer dan 2500 dieren en vissen je een idee geven van al wat leeft in de verschillende grote wereldzeeën van zeepaardje tot de verpleegsterhaai. Je hoeft dus helemaal geen nat pak te krijgen om toch de wondere onderwaterwereld te kunnen ontdekken.

Sea Life Blankenberge staat in België ook bekend omwille van z’n zeehonden opvang en zeehonden centrum. Jaarlijks worden heel wat zieke en/of aangespoelde dieren hier verzorgd tot ze terug in de vrije natuur gezond en wel kunnen worden uitgezet. Het zeehondenbassin is dan ook altijd behoorlijk druk rond de presentatieuren en de nieuwe tentoonstelling in Sea Life Blankenberge speelt zich helemaal af rond het redden van zeehondjes.

Sea Life Center Blankenberge: een leuk en leerrijk namiddagje in Blankenberge.

Meer info over Blankenberge vind je op volgende pagina’s:

- Attracties in Blankenberge
- Weer in Blankenberge
- Evenementen in Blankenberge
- Parkeren in Blankenberge

No comments yet.
No trackbacks yet.