Leopoldpark Blankenberge

Het speelparadijs in Blankenberge: Leopoldpark

Boek je hotels in Blankenberge makkelijk, voordelig en snel met BoekUwHotel.nl!

Aangezien de volwassenen al meer dan voldoende verwend worden in Blankenberge mogen de kindjes niet vergeten worden. Op amper 2 stappen van de dijk en vlakbij de plezierjachthaven van Blankenberge ligt een grote speeltuin en speelpark speciaal ontworpen voor de kinderen met onder meer een minigolf, kidkarting, snookergolf en zo veel meer.

Het Leopoldpark is echt ideaal als de kleintjes het strand wel zo’n beetje gezien hebben en als het zandkasteel niet langer interessant genoeg is om de namiddag door te brengen. Een middagje in het Leopoldpark zal hen echter weer in een uiterst vrolijke stemming brengen door de vele leuke activiteiten.

Het Leopoldpark beschikt gelukkig ook voor de ouders over een aantal leuke extra’s. Zo kan je er tennissen op de mooie tennisterreinen met kunstgras. Deze kunnen gehuurd worden voor een uurtje heerlijk tennissen met de jachthaven op de achtergrond. Zo komen ook de ouders aan bod terwijl de kleintjes lustig spelen.

Praktische info Leopoldpark Blankenberge

Openingsuren Leopoldpark Blankenberge

Het Leopoldpark is zoals heel wat kust attracties enkel geopend tijdens het zomerseizoen en wordt een groot deel van de winter gesloten. Openingsuren Leopoldpark: Krokusvakantie tot begin November van ‘s morgens 10u tot … ( variabel avondsluitingsuur )

Prijs leopoldpark in Blankenberge

De verschillende attracties in het Leopoldpark Blankenberge hebben verschillende prijzen.

minigolf / crazygolf / snookergolf: 4 € p.p.
kidkarting: 3,5 € per 30 minuten
kidplay: 3 € per dag
tennis: 9 € per uur (enkel terrein) / 10 € per uur (dubbel terrein)

Leopoldpark Blankenberge: Een heerlijk dagje spelen voor de kleintjes

Meer info over Blankenberge

- Weer in Blankenberge
- Attracties in Blankenberge
- Evenementen in Blankenberge
- Parkeren in Blankenberge

No comments yet.
No trackbacks yet.