Kerst in de Ardennen

Beleef een supergezellige Kerst in de Ardennen!

Boek je hotels in de Ardennen makkelijk, voordelig en snel met BoekUwHotel.nl!

Je zou dit jaar graag eens op een totaal andere plek Kerstmis vieren? De gezelligste tijd van het jaar eens NIET thuis doorbrengen? Wat had je gedacht van een onvergetelijke Kerst in de Ardennen, niet zo gek ver met de wagen en toch een compleet andere wereld? Er is bijna niets gezelligers dan Kerst in de Ardennen te vieren, omringd door vrienden, familie en zoveel Ardeense gezelligheid in een hotel of vakantiehuisje. Kerst in de Ardennen is een topper van een aanrader voor wie de échte gezelligheid van Kerstmis wil voelen, omringd door prachtige (sneeuw)landschappen en met talloze sportieve en gastronomische mogelijkheden! Ook zij die niet genoeg kunnen krijgen van Kerst shoppen kunnen zich naar hartelust uitleven op een van de vele gezellige kerstmarkten in de Ardennen.

Geniet dit jaar van een heerlijke Kerst in de Ardennen. Hieronder vind je alle nodige informatie om je voor te bereiden op een uniek weekendje Kerst in de Ardennen.  Lekker lang tafelen, skiën of langlaufen of languit genieten van wellness mogelijkheden, een Kerst in de Ardennen kan onmogelijk stuk!

Kerst in de Ardennen = Gastronomische hemel!

Nog meer dan tijdens het jaar zijn de Ardennen een absolute gastronomische hemel tijdens Kerst. De Ardennen zijn de uitgelezen plek om je eens goed te laten gaan ‘op zijn Belgisch’: lekker eten en drinken! Heel wat hotels en restaurants spelen tijdens Kerst in de Ardennen handig in op de vraag naar gastronomische verwennerij. Geniet van de typische streekgerechten op basis van bier, lekkere bereidingen met forel, bekende en minder bekende lokale specia­liteiten (Ardeense Ham!), en natuurlijk – in het seizoen rond Kerst in de Ardennen – een wildmenu! Tijdens Kerst in de Ardennen wordt Gastronomie opnieuw met grote G geschreven! Smakelijk!

Kerst in de Ardennen = Sneeuwpret!

Zo rond Kerst in de Ardennen krijg je – variërend van jaar tot jaar – vaak met nogal wat sneeuwpret te maken. Een sneeuwtapijt op Kerst in de Ardennen maakt van deze hoe dan ook al aantrekkelijke regio een nóg sprookjesachtigere weekendbestemming! Kerst in de Ardennen vieren én tegelijkertijd genieten van buiten zijn in de sneeuw, al wandelend, skiënd of langlaufend, wat wil iemand die houdt van een échte witte kerst nog meer?

Kerst in de Ardennen = Kerstmarkten

Tijdens Kerst in de Ardennen kun je uitgebreid genieten van de typische kerstsfeer, bijvoorbeeld met een gluhweintje, een Ardeens worstje of een ambachtelijke kaas uit de streek. Vroeg in de maand december duiken al de eerste kerstmarkten in de Ardennen op. Voor een overzicht van de diverse kerstmarkten in de Ardennen, klik hier.

Andere info dan Kerst in de Ardennen:

- Weekendje weg Ardennen
- Weersverwachting Ardennen
- Sneeuw in de Ardennen
- Vakantiehuisje Ardennen
- Campings Belgische Ardennen

No comments yet.
No trackbacks yet.