Bezienswaardigheden in Antwerpen

Bezienswaardigheden in de Stad Antwerpen

Boek je hotels in Antwerpen makkelijk, voordelig en snel met BoekUwHotel.nl!

Aangezien de stad Antwerpen zijn ‘roots’ in de middeleeuwen geworteld zijn, heeft Antwerpen een uitgebreid cultuurhistorisch erfgoed opgebouwd doorheen de eeuwen. Met recht en reden kan Antwerpen heel trots zijn op haar verleden. Zo domineert de majestueuze Onze Lieve Vrouwekathedraal al zo’n 5 eeuwen als hoogste kerk in de Nederlanden het stadsbeeld van Antwerpen.

Antwerpen is hierdoor een stad met tal van bezienswaardigheden en interessante musea. Wie Antwerpen bezoekt kan zich alvast verlekkeren op een goed gevuld weekendje weg. Wij kijken alvast even vooruit naar wat Antwerpen te bieden heeft en geven je onze top bezienswaardigheden in Antwerpen.

Bezienswaardigheden in Antwerpen die je moet gezien hebben

- Rubenshuis Antwerpen
- Diamantmuseum Antwerpen
- Onze Lieve Vrouw Kathedraal Antwerpen
- Het Centraal Station van Antwerpen
- De Antwerpse Ruien
- ‘t Steen van Antwerpen
- Zoo van Antwerpen
- Aquatopia Antwerpen

De topbezienswaardigheid in Antwerpen

Als we moeten kiezen voor de ‘top’ bezienswaardigheden in Antwerpen gaat ons hart momenteel uit naar de vermaarde Onze Lieve Vrouw Kathedraal omdat er op heden een tentoonstelling loopt (REUNIE) waardoor heel wat oude museumstukken en schilderen terug hun originele plaats in de kathedraal gevonden hebben. Dit zorgt dat deze bezienswaardigheid in Antwerpen een unieke authenticiteit uitstraalt die er na 2013 niet meer zal zijn.

Antwerpen, … je komt er graag terug:

- Musea in Antwerpen
- Evenementen in Antwerpen
- Tentoonstellingen in Antwerpen
- Hotels in Antwerpen
- Weer in Antwerpen
- Shoppen in Antwerpen

No comments yet.
No trackbacks yet.