Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in Nice

Hotels in Nice

De beste hotels in Nice vindt je terug binnen de mooie driehoek die gevormd wordt door Le Vieux Port , de Paillon-rivier en de Promenades des Arts...

Zakenman, toerist, of winkelliefhebber, in een hotel in Nice staat genieten voorop. Het zachte klimaat, het rijke culturele aanbod en de heerlijke gastronomische mogelijkeden... De hotels in Nice hebben het allemaal!

Boek je hotel in Nice hier zonder bijkomende reserveringskosten. De budgetvriendelijke, familiale en luxueuze en hotels in Nice staan het hele jaar door voor je klaar. We wensen je een prachtige vakantie toe in Nice, de enige echte parel aan de Azuurkust!

 

Toeristische info

Hotels in Nice

Vakantie in een hotel in Nice betekent genieten temidden de parel van de Côte d'Azur: het heerlijke klimaat, de mooie stranden, de charme van Vieux Nice, de oude binnenstad, enz.. Nice is een erg dynamische metropool dat aan het begrip hotelvakantie een nieuwe dimensie toevoegt. Nice is een stad waar het onzettend heerlijk toeven is en waar natuur, cultuur en gastronomie hun bevoorrechte plaats innemen. Alle belangrijke troeven zijn in La Belle Nice aanwezig: een zalig mooie kustlijn, heerlijke restaurants, fascinerende musea, kilometerslange promenades, enz.. Mis tijdens je vakantie in een hotel in Nice ook zeker niet het beroemde Carnaval, een 18 dagen durend feest in februari, dat steevast wordt afgesloten met een spectaculair vuurwerk. La Belle Nice, waar wacht je nog op?

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BoekUwHotel.nl
Gerelateerde onderwerpen: