Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in Marseille

Hotels in Marseille

Doe hier een greep uit het aanbod van de allerbeste hotels in Marseille, gelegen in de bruisende binnenstad, aan de haven of met zicht op zee.

Zakenman, toerist, of winkelliefhebber, in een hotel in Marseille staat genieten voorop. Het zachte klimaat, het rijke culturele aanbod en de heerlijke gastronomische mogelijkeden... De hotels in Marseille hebben het allemaal!

Boek je hotel in Marseille hier zonder bijkomende reserveringskosten. De budgetvriendelijke, familiale en luxueuze en hotels in Marseille staan het hele jaar door voor je klaar. We wensen je een prachtige vakantie toe in Marseille, de grootste parel aan de Azuurkust!

 

Toeristische info

Hotels in Marseille

Volgens de mythe leidde de ontmoeting tussen een Ligurische prinses en een griekse zeevaarder tot het ontstaan van Marseille, de poort tot de Middellandse Zee. Het heerlijke leefklimaat, de nabijheid van de zee, de rijkdom aan geuren en kleuren, maken de stad bijzonder aantrekkelijk bij zowel gewone toeristen als zakenmensen. Door de eeuwen heen is de aantrekkingskracht van de stad alleen maar in omvang toegenomen. Jaarlijk zakken ontelbaar veel bezoekers naar de hoofdstad van de Côte d'Azur af. De stad is werkelijk een pareltje en heeft een multicultureel karakter om u tegen te zeggen. De stad is al talloze malen bezongen, verfilmd, beschreven en geschetst, telt tientallen musea en bezit het grootste culturele terrein van Europa. Logeren in een hotel in Marseille is dan ook een volstrekt unieke ervaring!

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BoekUwHotel.nl
Gerelateerde onderwerpen: