Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in Havana

Hotels in Havana

De beste hotels in Havana vind je waar je de mooiste stranden of gezelligste wijken liggen. Cuba is machtig mooi en dat zul je tijdens je verblijf op hotel in Havana beslist geweten hebben!

Zin om jezelf eens te trakteren op een verblijf in een koloniale stad doorspekt van nostalgie? Altijd al eens de mooiste stad van de Caraïben willen zien? Dan zijn de hotels in Havana ongetwijfeld iets voor jou!

Boek je hotel in Havana hier zonder bijkomende kost. Zowel de familiale als de luxe hotels in Havana staan met open armen voor je klaar! Alvast een spetterend verblijf in Havana, Cuba gewenst!

 

Toeristische info

Hotels in Havana

Havana (spaans: La Habana) is absoluut het mooiste voorbeeld van een oude Spaanse koloniale stad in Amerika. Vooral dan wat de architectuur betreft is er vandaag de dag nog bijzonder weinig veranderd, wat verblijven in een hotel in Havana natuurlijk extra speciaal maakt! De stad straalt één en al de nostalgie uit en doet (nu nog) allesbehalve westers aan: geen neonverlichting, moderne winkels of hamburgertenten, wel zie je overal de typisch voor Cuba antieke auto's rondrijden. Wie op hotel in Havana logeert, geniet van een vakantie in een stad die met recht en reden tot werelderfgoed werd uitgeroepen!

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BoekUwHotel.nl
Gerelateerde onderwerpen: