Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in Shanghai

Hotels in Shanghai

De beste hotels in Shanghai vind je aan de Bund, met mooie stukjes van de oude stad, maar net zozeer tussen het hypermoderne woud van wolkenkrabbers. China is op z'n zachts gezegd een veelzijdig land en dat zul je tijdens je verblijf op hotel in Shanghai beslist geweten hebben!

Zin om jezelf eens te trakteren op een verblijf in een van de snelst groeiende megasteden van de 21e eeuw? Dan zijn de hotels in Shanghai ongetwijfeld iets voor jou!

Boek je hotel in Shanghai hier zonder bijkomende kost. Zowel de familiale als de luxe hotels in Shanghai staan met open armen voor je klaar! Alvast een spetterend verblijf in Shanghai, China gewenst!

 

Toeristische info

Hotels in Shanghai

Een eeuw geleden nog het Parijs van het Verre Oosten genoemd, is Shanghai vandaag uit zijn voegen gebarsten tot dé Chinese boomtown, een ultramodern oerwoud van skyscrapers. Verblijven in een hotel in Shanghai is een apocalyptische ervaring maar tegelijk erg leefbaar en aangenaam. Het leukste verblijf je aan de Bund, met z'n sfeervolle winkeltjes, traditionele ambachten, barbiers, enz... Eenmaal je wat gewent bent geraakt aan het ritme van de stad, blijkt vakantie in een hotel in Shanghai een optimale garantie voor een meer dan geslaagde, volstrekt unieke citytrip!

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BoekUwHotel.nl
Gerelateerde onderwerpen: