Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in Rio de Janeiro

Hotels in Rio de Janeiro

De beste hotels in Rio de Janeiro vind je waar je de mooiste stranden of natuurparken krijgt voorgeschoteld. Brazilië is machtig mooi en dat zul je tijdens je verblijf op hotel in Rio de Janeiro beslist geweten hebben!

Zin om jezelf eens te trakteren op een verblijf in een bruisende stad omgeven door ongeschonden natuur? Altijd al eens het echte carnaval willen meemaken? Dan zijn de hotels in Rio ongetwijfeld iets voor jou!

Boek je hotel in Rio hier zonder bijkomende kost. Zowel de familiale als de luxe hotels in Rio de Janeiro staan met open armen voor je klaar! Alvast een spetterend verblijf in Rio, Brazilië gewenst!

 

Toeristische info

Hotels in Rio de Janeiro

Rio de Janeiro, wereldhoofdstad van het carnaval, stad die bij miljoenen tot de verbeelding spreekt. Gelegen in een prachtige baai, bezaaid met eilandjes, met stadswijken tussen de heuvels gebouwd, met beroemde stranden als Copacabana of Ipanema, het ritme van de samba... Op hotel in Rio de Janeiro leer je de Braziliaanse way of life pas echt kennen! Dé toeristische topper tijdens je verblijf in je hotel in Rio is natuurlijk de Corcovadoberg, waarop een reusachtig Christusbeeld met uitgestrekte armen staat, hét bekendste gezicht van de stad. Geniet hier van een onvergetelijk vergezicht...

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BoekUwHotel.nl
Gerelateerde onderwerpen: