Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in Nieuwpoort Aanbiedingen

Hotels in Nieuwpoort

De beste hotels in Nieuwpoort vind je op een steenworp van het strand, de jachthaven of de duinen of de uitgestrekte natuurgebieden. De ideale plaats dus om eens lekker helemaal tot rust te komen!

Je bent fan van rustgevende badplaatsen? Of gewoon zin om jezelf eens lekker gastronomisch te verwennen? Dan zijn de hotels in Nieuwpoort ongetwijfeld iets voor jou!

Boek je hotel in Nieuwpoort hier zonder bijkomende kost. Zowel de familiale als de luxe hotels in Nieuwpoort staan met open armen voor je klaar! Alvast een spetterend verblijf in Nieuwpoort gewenst!

 

Toeristische info

Hotels in Nieuwpoort

Vakantie in een hotel in Nieuwpoort staat gelijk aan vakantie in één van de origineelste Belgische badsteden. De stad valt immers uiteen in twee aparte delen: Nieuwpoort-Bad en Nieuwpoort-Stad. Waar de eerste je laat genieten van al het goede dat een jonge, dynamische badstad kan hebben, dompelt de tweede je onder in zijn rijke historische verleden. Deze combinatie tussen zon, zee, strand en een bruisend stadsleven, maken van een verblijf in een hotel in Nieuwpoort een onvergetelijke en fascinerende ervaring waar je nog lang van zult genieten!

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BoekUwHotel.nl
Gerelateerde onderwerpen: