Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in Limburg

Hotels in Belgisch-Limburg

Je zoekt een hotel in Limburg midden in de 'stille' Kempen of toch maar liever dicht bij de stad? Hier vind je zonder problemen wat je zoekt.

Hotels in Limburg laten je altijd op beide oren slapen en zijn de perfecte plaats om op adem te komen, weg van alle drukte.

Boek hier uw hotel in Limburg, tegen de voordeligste prijzen en zonder extra reservatiekosten. De hotels in Limburg wachten op u.

 

Toeristische info

Hotels in Belgisch-Limburg

Nog nooit aan een overnachting in de meest groene provincie van Vlaanderen gedacht? Grijp dan hier je kans! Limburg straalt over de hele lijn charme, gastvrijheid en klasse uit. Waar je ook naar op zoek bent, Limburg heeft het! Genieten van natuurschoon? In de meer dan 20 natuurreservaten in Limburg, met als grootste troef het Nationaal Park Hoge Kempen kun je naar hartelust wandelen, fietsen of gewoon genieten. Je zou graag je culturele kennis wat bijschaven? Maak je geen zorgen, Limburg biedt een brede waaier van musea aan, waar je alles kunt leren over verleden, heden en toekomst, van het gallo - romeinse museum in Tongeren tot en met Bokrijk. Bezoek Limburg en geniet van al z'n troeven!

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BoekUwHotel.nl
Gerelateerde onderwerpen: