Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in Ieper

Hotels in Ieper

De beste hotels in Ieper vind je vooral in het interessante historische stadsgedeelte. De ideale vertrekplaats dus om Ieper in geuren en kleuren te verkennen!

Je bent fan van steden met een geschiedenis? Of gewoon zin om jezelf eens lekker gastronomisch te verwennen? Dan zijn de hotels in Ieper ongetwijfeld iets voor jou!

Boek je hotel in Ieper hier zonder bijkomende kost. Zowel de familiale als de luxe hotels in Ieper staan met open armen voor je klaar! Alvast een spetterend verblijf in Ieper gewenst!

 

Toeristische info

Hotels in Ieper

Overnachten in een hotel in Ieper is één en al plezier! Ieper staat garant voor: cultuur, gastronomie en winkelpret. De overblijfselen van Wereldoorlog I zijn in de hele stad en omgeving nog sterk aanwezig en fascineren iedere bezoeker. De beroemde 'Last Post' wordt nog iedere dag ten berde gebracht en het Flanders Fields Museum is een regelrechte topper! Naast het oorlogsverleden heeft Ieper natuurlijk nog over heel wat andere beziens waardigheden in petto. Vanuit je hotel in Ieper kom je al snel op de Grote Markt met de Lakenhallen of in de gezellige winkelstraten terecht. Ook het landschap rond de stad, de heuvels en de stille dorpjes zullen ieder die in Ieper overnacht tot de verbeelding spreken!

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BoekUwHotel.nl
Gerelateerde onderwerpen: