Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in Durbuy

Hotels in Durbuy

De beste hotels in Durbuy vind je terug in 'La Vieille Ville', de oude middeleeuwse stadskern, wat meteen de beste garantie is voor een heerlijk romantisch verblijf!

Met het hele gezin erop uit, jezelf gastronomisch en cultureel verwennen, of je integendeel eens helemaal sportief uitleven? De hotels in Durbuy vervullen al je wensen!

Boek je hotel in Durbuy hier zonder bijkomende kosten. De charmante, luxueuze en familiehotels in Durbuy staan het hele jaar door voor je klaar. Alvast een deugddoend verblijf in Durbuy gewenst!

 

Toeristische info

Hotels in Durbuy

Logeren in een hotel in Durbuy staat gelijk aan logeren in het kleinste stadje van de wereld, een uniek en niet te missen plaatsje. Niemand blijft onberoerd bij het slenteren door de doolhof van eeuwenoude steegjes, omringd door bossen en rivieren, en een echte schuilplaats voor al wie gesteld is op ontspanning en rust. De vele gezellige hotels in Durbuy toveren dit stadje om in een ideale plaats om een onvergetelijk weekend te verblijven daar waar de Ardennen de Condroz ontmoeten. Alle hotels in Durbuy verzekeren je een hartelijk onthaal en leggen je ook gastronomisch uitgebreid in de watten tijdens je hele verblijf!

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BoekUwHotel.nl
Gerelateerde onderwerpen: