Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in de Oostkantons

Hotels in Oostkantons

De beste hotels in de Oostkantons vind je terug temidden de uitgestrekte natuurgebieden of in één van de vele schilderachtige dorpjes. De Oostkantons, de beste garantie is voor een heerlijk verblijf temidden de natuur!

Met het hele gezin erop uit, jezelf gastronomisch en cultureel verwennen, of je integendeel eens helemaal sportief uitleven? De hotels in de Oostkantons vervullen al je wensen!

Boek je hotel in de Oostkantons hier zonder bijkomende kosten. De charmante, luxueuze en familiehotels in de Oostkantons staan het hele jaar door voor je klaar. Alvast een deugddoend verblijf in de Oostkantons gewenst!

 

Toeristische info

Hotels in Oostkantons

Wie in een hotel in de Oostkantons wenst te verblijven, doet dit vooral voor de natuur. Deze fasinerende regio in België laat je toe om lekker lang te wandelen of te fietsen en eens volledig weg van de bewoonde wereld te zijn. De streek wordt door de erg waardevolle Hoge Venen gedomineerd, die in de winter een uitverkoren plaats voor sneeuwpret zijn maar ook in de zomer vanwege de interessante fauna en flora bijzonder aantrekkelijk zijn om in te vertoeven. Logeren in een hotel in de Oostkantons brengt je tot aan de Signal de Botrange, het hoogste punt van België, of biedt je zicht op de mooie stuwmeren van Bütgenbach en Robertville.

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BoekUwHotel.nl
Gerelateerde onderwerpen: