Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Weekendje Ardennen: Aanbiedingen

Hotels in Belgische Ardennen

Je zoekt een hotel in de Ardennen dicht bij een romantisch stadje, een eeuwenoud dorpje of omgeven door bossen? Hier moet je zijn voor je weekendje Ardennen!

Hotels in de Ardennen verwelkomen je met de grootste charme en laten je zorgeloos genieten van de mooiste streek van België!

Boek hier je weekendje Ardennen, tegen ongeëvenaarde prijzen en zonder die vervelende reservatiekosten. Een nacht in een hotel aan de Ardennen, en je voelt je als herboren!

 

Toeristische info

Hotels in Belgische Ardennen

Altijd al gedroomd om wakker te worden in een gans andere wereld, en toch dichtbij huis? Dan moet je beslist eens een weekendje Ardennen overwegen! Het is het land bij uitstek waar je oneindige bossen, kronkelende riviertjes in immer groene valleien en verlaten dorpjes bevroren in de tijd zult terugvinden. Het is hier dat je je tegoed doet aan lange natuurwandelingen gevolgd door lekker eten of een heerlijk plaatselijk gebrouwen biertje. Ook de hotels in de Ardennen stralen zonder uitzondering die typisch Ardeense sfeer uit en nemen je mee op een trip waar je vingers en duimen bij zult aflikken. Of het nu sneeuwt of zonnig is, een weekendje Ardennen is het hele jaar door fun verzekerd!

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BoekUwHotel.nl
Gerelateerde onderwerpen: