Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in Blankenberge Aanbiedingen

Hotels in Blankenberge

Blankenberge is niet enkel zee, strand en dijk. Er is ook de 'oude binnenstad' met zijn smalle straten en talrijke winkels waar nog veel herinnert aan het historisch verleden. Heel wat hotels in Blankenberge maken hier dan ook dankbaar gebruik van.

Het oude stadhuis, de bel-etagevilla's met fraaie tegeltableaus, het casino, de paravang, de haven, de amfibieboot, de prachtige pier, het serpentarium...

Boek hotels in Blankenberge hier zonder reservatiekosten. De hotels in Blankenberge wensen u alvast een prettig verblijf aan de Belgische Kust!

 

Toeristische info

Hotels in Blankenberge

Op zoek naar hotels in Blankenbege? Groot gelijk! Blankenberge, Blankenberge, wat een mooie stad. Een tijdje geleden bezong een vlaamse zanger de charmes van deze parel aan de Vlaamse kust, want Blankenberge heeft echt verrassend veel te bieden aan de hele familie. Eten en drinken, sport en ontspanning, natuur en cultuur, en natuurlijk zee en strand ... Het hele gezin komt aan zijn trekken tijdens een weekendje weg in een van de hotels in Blankenberge. Indien U op zoek bent naar inspiratie voor een geslaagde vakantie of juist een weekendje weg in een van de hotels in Blankenberge, de bruisende badstad vervult zeker en vast al uw wensen. De meeste hotels in Blankenberge zijn dichtbij het strand gelegen, sommige hotels liggen zelfs op de zeedijk. Als U eerder een hotel in het centrum van Blankenberge verkiest vind U zeker enkele hotels in Blankenberge op de stadskaart.

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BoekUwHotel.nl