Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in Calafate

Hotels in Calafate

De beste hotels in Calafate vind je waar je de mooiste vergezichten krijgt voorgeschoteld. Patagonië is machtig mooi en dat zul je tijdens je verblijf op hotel in Calafate beslist geweten hebben!

Zin om jezelf eens te trakteren op een verblijf temidden ongeschonden natuur? Altijd al eens een gletsjer van nabij willen zien? Dan zijn de hotels in Calafate ongetwijfeld iets voor jou!

Boek je hotel in Calafate hier zonder bijkomende kost. Zowel de familiale als de luxe hotels in Calafate staan met open armen voor je klaar! Alvast een spetterend verblijf in Calafate gewenst!

 

Toeristische info

Hotels in Calafate

El Calafate heeft alles wat een spetterende toeristisch dorp moet hebben. Verblijven in een hotel in Calafate, in het wonderbaarlijke Patagonië, betekent verblijven in een dorp van zo'n 7000 inwoners, waar alles gericht is op de prachtige gletsjers die zo'n 80 kilometer ten westen van de stad pronken. Alle gletsjers kregen klinkende namen mee: de hoogste: Glacier Spegazzini, de grootste: Glacier Upsala, de meest toegankelijke en de enige ter wereld die jaarlijks groeit: Glacier Perito Moreno. Kiezen voor een hotel in Calafate betekent dus honderduit genieten van het Patagonische landschap!

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BoekUwHotel.nl
Gerelateerde onderwerpen: