Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in Buenos Aires

Hotels in Buenos Aires

De beste hotels in Buenos Aires vind je vooral in het Recoleta District en de Monserrat-wijk. Maar ook het levendige stadshart "Microcentro" heeft heel wat in petto!

Zin om jezelf eens te trakteren op een verblijf in een bruisende stad? Je wil eens een unieke cultuurmix van nabij zien? Zien waar de tango ontstond? Dan zijn de hotels in Buenos Aires ongetwijfeld iets voor jou!

Boek je hotel in Buenos Aires hier zonder bijkomende kost. Zowel de familiale als de luxe hotels in Buenos Aires staan met open armen voor je klaar! Alvast een spetterend verblijf in Buenos Aires gewenst!

 

Toeristische info

Hotels in Buenos Aires

Buenos Aires wordt wel eens omschreven als "het Parijs van Zuid-Amerika": een stad boordevol magische architectuur, grote boulevards en bruisende pleinen omringd door cafés en restaurants! Tijdens een verblijf in een hotel in Buenos Aires geniet je van het zalige klimaat en de typische Argentijnse keuken, je flaneert er aan de Plaza de Mayo langs eeuwenoude geschiedenis, je snuift het culturele leven op aan het Teatro Colón, zowat het bekendste stadsbakens en in Nueva Pompeya leer je de wereldberoemde tango dansen! Buenos Aires, een stad die je zintuigen streelt!

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BoekUwHotel.nl
Gerelateerde onderwerpen: